SS22 Curation stylet af AN IVY

For tredje sæson i træk har vi med stolthed håndplukket keyitems fra nogle af vores absolutte favoritbrands til AN IVY Curation. Men hvordan fortolker Nikolaj og Alexander egentlig selv de mange sæsonfavoritter fra Gant, Oscar Jacobson og G.H. Bass, når det kommer til personlig styling? Lad dig inspirere i denne editorial. 

Foto: Victor Jones

BESØG CURATION HER

I sommeren 2021 slog vi for første gang dørene op til vores nye afdeling, AN IVY Curation. Med afsæt i vores store passion for klassisk menswear fortolket på en tidsvarende måde, teamede vi op med tre af vores favoritbrands og lukkede dem indenfor i AN IVY-universet. Nu er 3. drop og SS22-kollektionerne så landet på Curation, og igen har vi håndplukket og kurateret vores absolutte favoritpieces fra mærkernes enormt stærke sæsonkollektioner.

Preppy referencer, klassiske garderobehjørnesten og en skarpt defineret farvepalette bestående af grøn og beige nuancer dominerer de mange SS22-items, der blandt andet inkluderer et af sæsonens måske flotteste og mest alsidige jakkesæt, strikveste, club blazere, loafers og meget mere.

Alt dét og meget mere kan du udforske nedenfor, når Nikolaj og Alexander styler de nye items med afsæt i deres personlige stil, mens de samtidig tager dig med forbi nogle af deres favoritsteder omkring AN IVY-kontoret/showroomet på Nansensgade i København. 

Location: Hotel Ibsen, som er placeret lige ved siden af vores showroom. Favoritstedet at kickstarte dagen med kaffe og avis i sommermånederne.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at Gant står for et af sæsonens mest sommerlige og stilfulde højdepunkter. Til SS22-kollektionen har det historiske IVY-brand, der for alvor er begyndt at spire igen med den ene stærke kollektion efter den anden, nemlig skabt en The Talented Mr. Ripley-inspireret strikpolo, som Alexander på bedste vis har kombineret med det førnævnte jakkesæt.

Oscar Jacobson har med deres dobbeltradede bomuldsjakkesæt, der kommer med subtile sildebensdetaljer, skabt et suit, der både fungerer på kontoret, til weekenden, til sommerbrylluppet og naturligvis også med den retroinspirerede polo under, som Alexander slår et slag for med dette look.

Det er ikke kun på jakkesætsfronten, at Oscar Jacobson brillerer endnu en gang. De svenske hofleverandører viser også, at de mestrer sommerblazeren med denne mønstrede hørblazerEn blazer, der fungerer eminent sammensat med et par jeans, hvis sommerlooket skal balancere ubesværet mellem det formelle og mere casual. 

Location: La Fiorita, Nansensgade. Go to pizza- og pastastedet til frokost.

De beige nuancer dominerer i høj grad også vores kuraterede udvalg af Oscar Jacobson items, og netop den kombination er for længst blevet en favorit hos Nikolaj. Han forener nuancer af beige med dette look, hvor den klassiske lyse frakke i vasket bomuld er stylet med beige bukser fra Oscar Jacobson og en navy strikvest fra Gant, der giver noget kontrast til det ellers lyse sæt. 

Denne sæson har Gant også fortolket kabelstrikken – en preppy hjørnesten – med en oversized og chunky udgave, der kommer med håndsyede detaljer i den udødelige tricolore colorway. Også her fortsætter tone-i-tone stylingen, når Alexander sammensætter den med hvide bukser fra Oscar Jacobson og brune loafers fra the OG's, G.H. Bass

Location: Torvehallerne. Post work grocery shopping 

Apropos moderne fortolkninger af preppy klassikere, så er den grønne varsity jakke endnu et godt eksempel på Gants kreative retning og vision lige nu. En vision, vi er faldet pladask for. En unik og tidssvarende jakke, som vi efterhånden har kastet en del rosende gloser efter her på THE IVY POST, fordi den i sig selv er et kæmpe preppy statement, og fordi den kan styles i så mange forskellige retninger.

Nikolaj har stylet den alsidige jakke med strikslips i en grønlig nuance, den vintageinspirerede hvid/grønne AN IVY cap og jeans fra Gant. Et look, der understreger, hvordan slipset kan trækkes i utallige retninger. 

En anden hjørnesten, hvis du vil opbygge din garderobe omkring det preppy look, er den navy club blazer fra Gant; Altså den med guldknapper, som er produceret i en grov hopsack metervare. 

Blazeren kan mere eller mindre bruges til alt. Fra matchende bukser til lyse underdele, som med det samme leder tankerne mod 50’erne og 60’ernes IVY League. 

Alexander har også sammensat blazeren med Oscar Jacobsons zip polo for at skabe et sommerligt og ubesværet look, der kan fungere til nærmest alle lejligheder de næste måneder. 

Location: AN IVY showroom på Nansensgade 

Også Nikolaj giver her sit bud på, hvordan det beige jakkesæt fra Oscar Jacobson kan styles. Mens Alexander tilførte en sommerlig og mere afslappet vibe til sættet ved at kombinere det med poloskjorten, så kombinerer Nikolaj det med cutaway skjorte og slips med striber. Endnu et stilsikkert og elegant look, der demonstrerer sættets enorme alsidighed.

Vi slutter med den strikkede vest, der har gjort et bemærkelsesværdigt comeback til herregarderoben de seneste par år. Og Gant står bag en af denne sæsonens absolut bedste varianter, hvis du spørger os. Den farverige fortolkning kommer med et subtilt oversized look og sommerlige colorblock detaljer, der gør den nem at style med for eksempel vores nye blå/gul stribede Oxford skjorte og jeans. 

Læs også: 5 stiltricks, hvis du vil tage kontoruniformen til næste niveau