Editorial: CUAP x AN IVY Womenswear

Slips, skjorte og blazer er ikke kun forbeholdt herregarderoben. Sammen med sin datter, Alexandra, cementerer Sergei Sviatchenko i en ny editorial, som tager udgangspunkt i vores designsamarbejde, 'The Splash', at den klassiske uniform også har sin berettigelse hos kvinderne. 

 

 

Foto & kreativ: Sergei Sviatchenko
Model: Alexandra Sviatchenko

S ergei Sviatchenkos tilgang til garderoben er konsekvent. 60'er-referencerne og indflydelsen fra britisk og amerikansk (pop)-kultur fra samme periode er iøjnefaldende, når uniformen som regel består af smalle slips, skjorter med round collar eller button down og blazere i firkantede snit, som er fortolket på en tidssvarende og aktuel måde.

Det er en uniform, som har gjort ham til en af verdens bedst klædte mænd i manges øjne, inklusive vores. Men det er samtidig også en uniform som nærmest udelukkende er forbeholdt mændene.  

  

Slips: CUAP NAVY CLUB TIE // Skjorte: CUAP CLUB COLLAR SHIRT

Men i en ny editorial, der tager sit kreative udgangspunkt i den karakteristiske Close Up And Private-stil med fokus på detaljerne i tøjet, vil kunstneren og stillegenden cementere, at den ovennævnte uniform ikke kun er forbeholdt mændene. Tværtimod. 

Med afsæt i vores designsamarbjede, 'The Splash', har Sergei Sviatchenko stylet sin datter, Alexandra Sviatchenko, i slips, skjorter og boxy blazere for at inspirere flere kvinder til at tage den klassiske herreuniform til sig og bryde op med den konventionelle tilgang til især slipset. 

"Begge items (skjorter og slips fra 'The Splash'-kollektion, red.) er universelt brugbare – uanset køn", fastslår Sergei Sviatchenko. 

Udforsk den inspirerende og kreative editorial herunder, ligesom du kan finde hele vores kollektion lige HER. Du får i øvrigt stadig en eksklusiv plakat med, når du shopper et item fra kollektionen. 

  

 

Slips: CUAP BLUE DOTS TIE // Skjorte: CUAP STRIPED POPLIN SHIRT

 

 

Slips: CUAP NAVY BURGUNDY OFF WHITE TIE (UDSOLGT)  // Skjorte: CUAP CLUB COLLAR SHIRT

 

Slips: CUAP BLUE DOTS TIE // Skjorte: CUAP CLUB COLLAR SHIRT

 

 

Slips: CUAP BLUE DOTS TIE // Skjorte: CUAP STRIPED POPLIN SHIRT

 

 

Slips: CUAP BLUE DOTS TIE // Skjorte: CUAP CLUB COLLAR SHIRT

 

 

Slips: CUAP BLUE DOTS TIE // Skjorte: CUAP STRIPED POPLIN SHIRT

 

 

Slips: CUAP NAVY CLUB TIE // Skjorte: CUAP CLUB COLLAR SHIRT

Læs også: Sergei Sviatchenko skaber æstetiske overraskelser på tværs af kunst og stil

Relevante produkter