KRISTIAN BRANDT FORENER VINTAGE-KLÆDER OG SLIPS

Han er en af Danmarks bedst klædte mænd og skiller sig ud på den danske modescene med sit look, der har skarpe vintage-referencer over sig. Vi er teamet op med Kristian Brandt for at sætte fokus på hans unikke stil og ikke mindst styling af slipset. 

Foto: Mr. Jon Mørck

 

M r. Kristian Brandt. En af vores gode venner, men også en af landets absolut bedst klædte mænd. Det blev cementeret, da Euroman fuldt fortjent havde ham på deres årlige liste over de 10 skarpest klædte mænd i landet i 2018.

 

Kristian Brandts stil er ganske unik. Inspirationen har et tydeligt vintagepræg over sig, og signatur-looket består af højtaljede bukser, et par loafers eller Converse og vintage-overdele, som han hovedsagligt finder i den Gøteborg-baserede butik Broadway and Sons, som har en bred portefølje af vintage miltær-items, workwear og meget mere. 

 

 

Skjorte: The Striped Oxford Shirt // Slips: The Trusted

Men Mr. Brandt lader også nogle gange de mere formelle elementer få en fremtrædende plads, når han klæder sig på. Det fik vi dokumenteret, da vi teamede op med den velklædte mand i Nordhavn i København for at skyde denne editorial, der viser Kristians Brandts unikke stil og ikke mindst styling af slipset frem fra den absolut bedste side. Tjek modeserien ud herunder og lad dig inspirere.  

Og husk, at du kan du finde @kristianbrandt på Instagram, hvor han dagligt giver masser af signaturpræget stilinspiration. 

 

Skjorte: The Blue Oxford Shirt // Slips: The Broker

 

Skjorte: The Blue Oxford Shirt // Slips: The Ivy Silk

 

 

Skjorte: The Blue Oxford Shirt // Slips: The American 50's Knit

 

Skjorte: White Oxford Shirt // Slips: The Royal 

 

Skjorte: The Blue Oxford Shirt // Slips (tv):The Ivy Silk // Slips (th): The Broker

Læs også: Fem måder at style den navy blazer på