Book En Online Stilkonsultation

Hvad skal du have på til sommerbrylluppet, hvilke brands skal du holde et ekstra vågent øje med, og hvilket slips passer perfekt ind i netop din garderobe? Uanset hvad dit stilspørgsmål måtte dreje sig om, står vi klar til at hjælpe med vores nye online stilkonsultationer. Læs mere og book tid her.

V i vil gerne indlede med at sende et gigantisk tak for alle de gode spørgsmål, vi gang på gang har fået ind i indbakken på Instagram i forbindelse med vores videokoncept 'Ivy Talks', og ikke mindst den special edition, vi lavede live på Instagram tidligere på ugen. Vi er enormt glade og beærede over at kunne være med til at inspirere og guide til herregarderoben. Og netop de mange spørgsmål, vi får, vil vi gerne bruge endnu mere tid på at besvare. Derfor giver vi dig nu mulighed for at booke en online stilkonsultation hos AN IVY.

Trænger din garderobe til en upgrade? Tænker du allerede nu på, hvad du skal have på til sommerbrylluppet (hvis de bliver til noget, selvfølgelig)? Eller overvejer du, hvilke brands du skal holde et ekstra vågent øje med, når du skal investere i dit næste jakkesæt eller lædersko, og hvilket slips, som egentlig passer ind i netop din garderobe? Uanset hvad dit stilspørgsmål måtte dreje sig om, står vi klar til at hjælpe dig på vej med vores stilkonsultationer, så du undgår fejlkøb og finder frem til det rette look eller de rette items, der passer til din personlige stil og budget. 

Disse Corona-tider betyder naturligvis at alle konsultationer vil foregå online via enten FaceTime, Skype eller Zoom. Alt du skal gøre er at sende dit spørgsmål afsted til Alexander på enten sms eller mail (se oplysninger herunder) og samtidig skrive, hvornår stilkonsultationen passer dig, så vender vi retur! Stilkonsultationen er naturligvis gratis! 

Vil du booke en tid? 

1. Send dit stilspørgsmål til Alexander på SMS el. mail
28911799 / alexander@an-ivy.com

2. Send også et par forslag til, hvornår det passer dig at lave konsultationen. 

3. Vi vender retur med et par opfølgende spørgsmål forud for konsultationen. 

4. Vi mødes på FaceTime, Zoom eller Skype. 

Læs også: Derfor bør du også være velklædt på hjemmekontoret 

Relevante produkter