AN IVY & Clara Selina Bach 'The Floral Collection' Lookbook

I samarbejde med den talentfulde illustrator Clara Selina Bach introducer vi The Floral Capsule Collection. En kollektion af neckerchiefs, pocket squares og silke- samt signaturpieces i skarpe farver og med unikke motiver i Bachs karakteristiske stil. Se lookbooken til kollektionen her.

Foto: Jon Grossert
Shop kollektionen HER

D e små detaljer gør den afgørende forskel for dit look. Det er et mantra, som indkapsler hele vores tilgang til garderoben, og som samtidig er hele essencen for vores netop lancerede collab med den talentfulde illustrator Clara Selina Bach, hvis kreative univers vi længe har beundret.

Sammen har vi skabt en kollektion af unikke accessories med motiver i Clara Selina Bachs karakteristiske stil. Motiverne inkluderer både vores favoritter fra Bachs allerede eksisterende portefølje, nye motiver, hvor hun har givet sit kreative take på IVY-universet, ligesom hun også har skabt et floralt logo til kollektionen: The A Flower. 

Og det er ikke bare motiverne, som er særprægede i kollektionen, men også de unikke farvekombinationer, der giver uendelige muligheder i din styling af items fra ‘The Floral Capsule Collection’. 

“Jeg har gjort meget ud af at skabe motiver og kompositioner, hvor der sker meget farvemæssigt, så man kan få forskellige udtryk og farver ud af sin pocket square el. neckerchief alt efter hvordan den foldes, puttes i lommen, bindes om halsen eller i håret. På den måde passer ét tørklæde til flere looks og farvekombinationer", fortæller Clara Selina Bach om kollektionen

I kollektionen finder du først og fremmest fire neckerchiefs, som er blandt vores absolutte favoritaccessories, fordi de er så enormt alsidige og cool. Brug dem under skjorten og blazeren, eller blot med en t-shirt på afslappede dage, hvor du stadig gerne ville give lidt ekstra til dit look. Du kan læse meget mere om, hvordan en neckerchief kan løfte dit look på et splitsekund lige HER

I samme karakteristiske stil finder du også syv forskellige pocket squares, som ligeledes kommer med de unikke motiver og farver, der gør Bachs univers så fængende. Alt fra det cool tennismotiv, som illustratoren har skabt til os, til hendes smukke Flower In A Glass Vase, som du måske allerede er stødt på før. 

I kollektionen finder du naturligvis også både en cap og et navy silkeslips med vores A Flower motiv.

Som kollektionens signaturpiece har vi skabt et 90 x 90 cm silketørklæde med endnu et motiv, som Bach har kreeret særligt til kollektionen. Som hendes fortolkning af IVY-universet. Brug det som tørklæde, som accessory til håret eller hæng det op som kunst på væggen derhjemme. 

AN IVY & Clara Selina Bach er netop gået online og du kan finde hele kollektionen HER i et yderst begrænset oplag. 

Læs også: En neckerchief løfter omgående dit look til nye højder

Relevante produkter