Derfor Bør Du Også Være Velklædt På Hjemmekontoret

Jo bedre du klæder dig på, jo bedre arbejder du. Det faktum gør sig også gældende i disse dage, hvor de fleste arbejder fra hjemmet. Og vi vil selvfølgelig gerne belønne de mænd, som gør en dyd ud af også at være velklædte på hjemmekontoret. Derfor har vi igangsat en konkurrence, hvor du kan vinde et valgfrit slips og slipsenål. Læs med hér. 

Hilsner fra Nikolaj og Alexander fra deres respektive hjemmekontorer disse dage

V i ved det godt. Det kan være fristende at beholde nattøjet eller det grå sweatsuit i bomuld på, når du – som de fleste gør – arbejder hjemmefra lige nu. Men selvom du har installeret dig på hjemmekontoret og afvikler dine møder på Zoom, Skype eller telefon, er der faktisk mange gode grunde til alligevel at gøre sig ekstra umage om morgenen i denne Corona-tid. For jo bedre du klæder dig på, jo bedre arbejder du.

Nettet bugner lige nu med artikler, der beskæftiger sig med emnet 'What To Wear When You Work From Home', og hvorfor du bør gøre en indsats hver morgen. Dels handler det selvfølgelig om at opretholde en vis normalitet i hverdagen med nogle faste rutiner, men det handler i høj grad også om, at din påklædning spiller en rolle for din produktivitet, arbejdsmoral og selvopfattelse.

"At arbejde i din pyjamas virker måske indbydende i et par dage, men snart vil du opdage, at din produktivitet går nedad. Vores kroppe sætter pris på den komfort, det er, at have nattøj på, og bevidst og ubevidst reagerer vores hjerne derfor med at lukke praktiske dele af hjernen ned", skriver Joshua Duvall fra Researchpapersuk.  

Flere undersøgelser påpeger ligeledes det faktum, at jo bedre (eller bare når) du klæder dig på, jo bedre performer og tænker du. En stor undersøgelse fra 2015 påpeger eksempelvis, at din kreativitet stiger, når du klæder dig mere formelt på, ligesom det også har en påvirkning på din kognition og selvopfattelse. Din påklædning er altså ikke bare for alle andres skyld. Den er i høj grad også for din egen – og netop derfor bør du gøre en ekstra indsats i denne tid, hvor de fleste opgaver klares på hjemmekontoret.

VIS OS DIT WFH-OUTFIT OG VIND ET VALGFRIT SLIPS OG SLIPSENÅL

Tag dit WFH-outfit og vind. Læs mere herunder og på Instagram

Hos AN IVY gør vi selvfølgelig en dyd ud af ovenstående pointer, for vi har også erfaret, at dét at klæde sig godt på hjemmekontoret faktisk gør en kæmpe forskel! Så vi fortsætter dagligdagen i oxford skjorter med oprullede ærmer og slips.

Derfor vil vi også gerne belønne de velklædte mænd på hjemmekontorerne, og selvfølgelig også det fåtal, der stadig har deres daglige gang på arbejdspladsen. Derfor har vi igangsat en konkurrence på vores Instagram under hashtagget #ANIVYWFH. Her finder vi hver uge flere vindere af et valgfrit slips og slipsenål/pocket square. Alt du skal gøre er at dele dit working from home-outfit, hvor du viser, hvordan du dresser op i slips lige nu, og tagge #ANIVYWFH. Alle billeder vil også blive delt på vores Instagram. 

Og som skribenten Vanessa Dodson så fint indkapsler med dette citat: "Hvis vi ikke er klædt på til at møde verden, er der en lille chance for, at vi rent faktisk er klar til at arbejde."

Hop forbi vores Instagram HER, hvor du kan se meget mere til konkurrencen i både vores feed og i highlights. Vi håber, at du vil være med til at inspirere. 

Læs også: Mød AN IVY: Alexander Gram om inspiration, personlig stil og slips