AN IVY-teamets 8 julegavefavoritter

Ved du stadig ikke, hvad du skal skrive på årets ønskeseddel? Eller mangler du inspiration til den gode julegaveidé til den velklædte mand? AN IVY-teamet har udvalgt 8 julegavefavoritter, som utvivlsomt vil falde i god jord hos de fleste den 24. december.

J ulen står for døren og sidste etape af julegaveræset nærmer sig med hastige skridt. Men hvad skal du egentlig skrive på ønskesedlen i år, eller for dens sags skyld give til manden, der endnu en gang ikke har skrevet et eneste ønske ned?

Bare rolig. Vi har gjort det nemmere for dig og samlet 8 af vores personlige julegavefavoritter, samt sat et par ord på, hvorfor de respektive items nok skal blive en succes, når de pakkes op den 24. december – og selvfølgelig tages i brug i garderoben efterfølgende.

Se også en fuld liste over 36 stærke julegaveidéer i alle priskategorier lige HER.

PENNY LOAFERS FRA G.H. BASS

 

Den klassiske penny loafer er en preppy hjørnesten, som igen har fået en seriøs revitalisering i modebilledet de seneste par år. Uanset om man – som os – er inspireret af 50'erne eller 60'ernes amerikanske skolestil, om man er mere orienteret mod den dressede del af streetwear-universet eller noget helt tredje, så har penny loaferen i den grad sin berettigelse i garderoben. Og ja, der er faktisk ingen grænser for, hvordan den kan styles.

Shop her

DEN BLÅ OXFORD SKJORTE

Oxford Skjorten med en button-down krave i en lyseblå colorway er endnu en preppy hjørnesten – og måske den mest essentielle IVY-inspirerede beklædningsgenstand i en mands garderobe, hvis du spørger os. Den kan bæres til stort set alt, og det er den oplagte gaveidé, for du kan nærmest ikke få for mange af dem i garderoben. 

Shop her

DET PREPPY SLIPS

Det regimentstribede slips er endnu et ikonisk item, og en af de essentials, som altid er gode af have hængende i skabet – uanset om slipset bruges til dagligdag eller kun til formelle lejligheder. 

Kombinationen af grønne og navy striber er essencen af IVY-looket, og det gør sig især godt sammen med et navy jakkesæt, som de fleste mænd jo har hængende i garderoben.

Shop her

10 PAR RIBSOKKER

 

Stol altid på klassikerne. Det er især vores mantra, når det kommer til sokker. For de behøver hverken være spækket med mønstre eller farver, men derimod skal de altid være i ekstra god kvalitet, så de kan stå distancen og holde elegancen over tid.

Lige nu kan du shoppe 10 par sokker for kun 499 DKK. Alle sokker kommer med ekstra længde, så du aldrig skal bekymre dig om, hvorvidt din ankel kommer til syne, når du sidder ned. En sikker gave under juletræet. 

Mix og match dine farver her

DEN VINTERLIGE KASKET

En klassisk baseball cap er endnu en sikker gaveidé til garderoben hos enhver mand og kvinde. Og med denne style i grå uld med herringbonemønster har du tilmed et stærkt alternativ til huen på de kolde vinterdage. Kasketten kommer med vores signaturmotiv som er skabt af Instagram-kunstneren Aaron Chang. 

Shop her

DEN AFSLAPPEDE FLANNELSKJORTE

Den ternede flannelskjorte er for alvor tilbage i herregarderoben – også i den mere dressede del – og er måske en af sæsonens største tendenser. Vores fortolkning er produceret i den blødeste bomuld fra Portugal, og den er ideel at style både under jakkesættet, men også sammen med et par højtaljede jakkesætsbukser og en hvid t-shirt, som Kasper har gjort det på billedet ovenfor. 

Shop her

DEN FARVERIGE NECKERCHIEF

Uanset om dresscoden skal været afslappet eller dressed up, så fungerer neckerchiefen. Den kan være et perfekt alternativ til slipset, når man bærer jakkesæt, men den er mindst ligeså cool i sammensætning med en t-shirt og en overshirt. 

I samarbejde med kunstneren Clara Selina Bach lancerede vi tidligere på sæsonen en række farverige af slagsen, som forener kunst og mode på fineste vis. 

Shop her

DEN TIDLØSE TOTEBAG

Den perfekte makker til både hverdagens vigtigste essentials eller den korte weekendtur. Tasken er håndlavet i New Hampshire, USA, kommer med vores AN IVY signaturfigur, som er tegnet af den koreanske Instagrammer Aaron Chang, og er fremstillet i en tung og lækker bomuldskvalitet. 

Shop her

Læs også: Fall Winter 2021 Lookbook