AN IVY-Teamets 7 Nytårsfavoritter

Nytåret bliver anderledes i år, men hold alligevel fast i traditionen om at gå velklædt ind i det nye år. I denne video snakker Nikolaj og Alexander om deres nytårsoutfits, og de har samtidig samlet 7 af deres favoritter fra kollektionen, som du kan iklæde dig på årets sidste dag. 

N ytårsaften bliver anderledes i år. Ingen tvivl om det. Netop derfor er det også vigtigere end nogensinde, at man i det mindste holder fast i traditionen om at være ekstra velklædt på årets sidste dag.

Men hvad skal man iklæde sig? Vi satte Nikolaj og Alexander op for at tale om deres nytårsfavoritter fra kollektionen samt snakke om personlige outfits, de iklæder sig på årets sidste aften. Se med ovenfor, mens du også kan se AN IVY-teamets 7 udvalgte nytårsfavoritter herunder og hele nytårssektionen HER.

Den sorte selvbinder butterfly

Det måske mest essentielle item på årets sidste dag. Den sorte selvbinder er den faste makker, hvis du iklæder dig en smoking, som Alexander fortæller i videoen ovenfor. Og som vi tidligere har skrevet i en guide her på 'The Ivy Post': "Netop den sorte selvbinder er prikken over i'et i ethvert black tie-look. For det klæder den formelle og historiske uniform, når butterflyen får det mere tilfældige og rodede udtryk, som er selvbinderens fornemmeste karakteristika". 

Shop her

Det elegante grenadine slips

Modsat Alexander, der sværger til butterfly og smoking på årets sidste dag, så går Nikolaj i år for slipset, når han skal sammensætte nytårsuniformen. Men skal du bære slips på nytårsaften, må det gerne være et slips, der har noget ekstra over sig. Her tænker vi især på printede designs, men det kan også være det klassiske, elegante og ensfarvede grenadine slips fra vores italienske linje, der oser af underspillet luksus med den flotte tekstur og håndlavede finish.

Shop her

Den sorte neckerchief 

En sort silkeklud (neckerchief) er det perfekte og mere afslappede alternativ til bow tie og slips på årets sidste dag. I efteråret lancerede vi et samarbejde med ureksperten Kristian Haagen, som er kendt for at bære netop silkekluden i stor stil.  Og i kollektionen finder du blandt andet denne klud, som er inspireret af Pepsi-uret fra Rolex, som er et af Kristian Haagens foretrukne ure. 

Shop her

Hvid pocket square

Nytår står oftest i den klassiske uniforms tegn. Og det bliver ikke mere klassisk end med en hvid klud i brystlommen. Brug den både i din smokingjakke eller i den mere nedtonende blazer. Et forevigt elegant og alsidigt item. 

Shop her

Slipsenålen med subtile detaljer

Slipsenålen er slipsets perfekte følgesvend – og især på nytårsaften, hvor dit outfit gerne må afspejle, at du har gjort lidt ekstra ud af selv de helt små detaljer. Og især denne udgave byder på subtile detaljer, som er enormt klædelig med ethvert outfit. 

Shop her

Den kunstneriske bow tie

Vil du skille dig ud? Så er vores prikkede bow tie fra vores samarbejde med Close Up And Private det perfekte item. Inspireret af David Hockney i 60'erne, og oplagt at style med både jakkesæt, men også smokingen, hvis du vil bryde en smule med de klassiske konventioner. 

Shop her

Klassiske navy sokker

Hold sokke-game klassisk og underspillet, når du trækker i nytårsuniformen. Og har du planlagt at gå for enten det navy jakkesæt eller den navy smoking i år, så er vores navy ribstrømper oplagte for at skabe tone-i-tone effekten.  

Shop her

Læs også: 7 Skarpe Nytårsoutfits, Der Får Dig Stilsikkert Ind I Det Nye År