AN IVY Talks Episode 7 – Om sko og sneakers

Syvende episode af AN IVY Talks er landet. Denne gang stiller Nikolaj og Alexander skarpt på sko og sneakers, når fokus rettes mod essentials, hvilke man styler med suits og slips, og hvilke man absolut ikke skal iklæde sig. 

 

S yvende episode af AN IVY TALKS er landet. Et videokoncept, hvor de to grundlæggere af AN IVY, Nikolaj og Alexander, snakker om styling af slipset, generelle tips til herregarderoben og meget mere indenfor mode- og slipseuniverset.

I denne episode vender Nikolaj og Alexander blikket nedad, for det skal nemlig handle om sko. Og det er der især én helt særlig grund til: "Alt står og falder med dine sko. Fejler du på dine sko, fejler hele dit look! – uanset om du står i det smukkeste Dior-suit", fastslår Alexander blandt andet i episoden, mens Nikolaj supplerer: "Jeg tror ikke, at der er noget, jeg går mere op i i garderoben end sko og blazere". 

Udover at cementere skoenes vigtighed for ethvert outfit, byder episoden også på et kig ind i Nikolaj og Alexanders eget skoskab, når de fremhæver deres (meget forskellige!) takes på favoritter og essentials. Den stadig omdiskuterede sneakers og jakkesæts-kombination debatteres også i episoden, mens de oplagte sko og sneakers til henholdsvis et preppy look, et smart casual look og det helt formelle look trækkes frem. 

Se hele episoden ovenfor, hvor Nikolaj og Alexander også teaser for en ny produktkategori, nemlig dad caps, som lanceres på AN IVY-webshoppen i den kommende uge. 

Se også: AN IVY Talks Episode 6 – Om smykker m. Anders Forup