AN IVY Talks Episode 6 - Om Smykker m. Anders Forup

Sjette episode af AN IVY Talks er landet. Her byder Nikolaj og Alexander for første gang en gæst indenfor i showroomet på Nansensgade, nemlig Anders Forup, grundlægger af Handcraftedcph, til en snak om smykker til mænd. 

D er kan drages mange paralleller, når det kommer til slips og smykker til mænd. Men helt grundlæggende er det begge elementer fra menswear-universet, som på en nem og sofistikeret måde kan give ekstra personlighed og kant til enhver mands everyday uniform.

Sjette episode af AN IVY TALKS er landet. Et videokoncept, hvor de to grundlæggere af AN IVY, Nikolaj og Alexander, snakker om styling af slipset, generelle tips til herregarderoben og meget mere indenfor mode- og slipse-universet. I denne episode byder Nikolaj og Alexander for første gang en gæst indenfor i showroomet på Nansensgade, nemlig Anders Forup, indehaver af Handcraftedcph, til en sjov, god og lang snak om netop smykker til mænd.  

For hvordan har mænds forhold til smykker udviklet sig de seneste år, hvad er tendenserne, må man mikse guld og sølv, og hvilke signalværdier kan man sende med sine smykker? Det er bare nogle af de spørgsmål, som Mr. Forup gør os klogere på i den nyeste episode af Ivy Talks, hvor der også bliver plads til sjove anekdoter og et par afsluttende do's and don'ts. Se den nye episode ovenfor. 

Se også: AN IVY Talks Episode 5 - Om Det Grå Jakkesæt