AN IVY Talks Episode 4

AN IVY Talks er tilbage efter seks måneders pause. Derfor benytter Alexander og Nikolaj lejligheden til at se nærmere på nogle af de vigtigste AN IVY-højdepunkter fra den seneste tid. Snakken falder også på nogle af forårets største tendenser, og så svares der igen på spørgsmål fra følgere på Instagram – denne gang om bukselængder og slipseknuder.  

 

 

F jerde episode af AN IVY TALKS er landet. Et videokoncept, hvor de to grundlæggere af AN IVY, Nikolaj og Alexander, snakker om styling af slipset, generelle tips til herregarderoben og meget mere indenfor mode- og slipseuniverset.

Det er efterhånden seks måneder siden sidste episode. Derfor markerer det nye afsnit også sæson 2 for AN IVY Talks – en sæson, der kun bliver endnu bedre end den første.

I denne fjerde episode ser Nikolaj og Alexander nærmere på nogle af de højdepunkter, der har været i AN IVY-regi den senere tid, hvilket blandt andet omfatter baggrunden for samarbejdet med Les Deux og tankerne bag 'The Italian Collection'.

Det bliver også til en snak om forårets største tendenser, mens Nikolaj og Alexander hver især fremhæver nogle af de items, de glæder sig mest til at trække i dette forår. 

Og så fortsætter det faste format med spørgsmål fra følgere på Instagram. Denne gang handler det om, hvorvidt bukserne skal stumpe på jakkesæt, chinos og jeans, mens der også bliver spurgt ind til, hvordan man binder den hurtigste og bedste slipseknude. 

Se fjerde episode ovenfor. 

Se også: AN IVY Talks Episode 3

Relevante produkter