AN IVY TALKS EPISODE 3

Hvor kigger AN IVY-teamet hen, når de skal finde stilinspiration, og hvem er i deres optik de største stilikoner? Tredje episode af AN IVY TALKS er landet. Et nyt videokoncept, hvor grundlæggerne af AN IVY, Nikolaj Dylsing Olsen og Alexander Gram, debatterer slips og styling.

 

 

T redje episode af AN IVY TALKS er landet. Et nyt videokoncept, hvor de to grundlæggere af AN IVY, Nikolaj og Alexander, løbende snakker om styling af slipset, generelle tips til herregarderoben og meget mere indenfor mode- og slipseuniverset

I dette afsnit retter Alexander og Nikolaj deres fokus mod stilinspiration. For hvem og hvad er det egentlig, som inspirerer AN IVY-teamet rent stilmæssigt, og hvor kigger de hen, når de skal finde nye måder at style slipset på? Og ja, hvordan skete det, at de begyndte at gå med slips? 

Samtidig tager Alexander og Nikolaj også fat i et interessant spørgsmål fra en af vores følgere på Instagram, der spørger ind til, hvordan man kan style sine blazere, slips og pocket squares på bedst mulig vis. 

Se tredje episode af af AN IVY Talks herunder

Læs også: AN IVY TALKS EPISODE 2

Læs også: AN IVY ADVICE #1 – Umage er en dyd der ikke går af mode