AN IVY I LØVENS HULE PÅ DR1

I aftenens afsnit af Løvens Hule på DR1 medvirker AN IVY. Følg med og se, om Jesper Buch, Christian Stadil, Jan Dahl Lehrmann, Peter Warnøe eller Mia Wagner vælger at investere i slips fra AN IVY. 

Foto: Pressebilleder DR1

Når Løvens Hule i aften ruller over skærmen på DR1 medvirker AN IVY. Foran panelet af løver, der består af Jesper Buch, Christian Stadil, Jan Dahl Lehrmann, Peter Warnøe og Mia Wagner, kommer vi til at præsentere vores slipsemærke og forretningskoncept – og forhåbenligt ender det med en investering fra en af løverne. 

 

Foto: Screenshot @jesperbuch, Instagram.

Det er ingen hemmelighed, at vi havde en drøm om, at enten Christian Stadil eller Jesper Buch ville have lyst til at investere i AN IVY og vores slips, da vi meldte os til programmet, fordi at de, med deres baggrund, ville kunne være med til at tage vores virksomhed til det næste niveau.

Og som en lille sidenote, var det et enormt glædeligt syn, at Jesper Buch rent faktisk sad i et slips fra AN IVY, da optagelserne til Løvens Hule fandt sted for nogle måneder siden.

Find slipset 'The Broker' lige HER

Men om det bliver til en investering til AN IVY i Løvens Hule kan du se, når aftenens afsnit ruller over skærmen på DR1 kl. 20.45. Hvis ikke du kan se afsnittet, kan du se det på DRTV HER

Indtil da kan du læse mere om AN IVY i vores mange guides. 

Du kan blandt andet læse vores guide til slipset. Det handler om alt, du har behov for at vide om slips – fra den rigtige knude til længden, bredden og meget mere. Læs vores guide til slipset HER

Du kan også læse vores guides, som omhandler, hvordan man bærer en slipsenål, samt vores guide om den essentielle pocket square, som er den ekstra detalje, der løfter din blazer til det næste niveau. 

Læs vores guide til slipsenålen HER og vores guide til pocket squares HER