AN IVY PICKS: 10 JAKKER, FRAKKER OG BLAZERE FRA VINTERUDSALGET

Januarudsalget kører på fuld skrue på alverdens digitale modedestinationer. Og som første artikel i vores nye, faste seriekoncept 'AN IVY Picks', har vi været på jagt og fundet 10 af de bedste jakker, frakker og blazere, du kan shoppe med seriøse besparelser lige nu.

 

 

E t nyt år er skudt i gang, og selvom december måske var en smule hård ved sparegrisen, så lurer shoppingfristelserne stadig derude. For det store januarudsalg kører allerede nu på fuld skrue på alle de digitale modedestinationer – inklusive vores egen. Men det vender vi tilbage til.

For et nyt år betyder naturligvis også nye koncepter her på 'The Ivy Post', og du har klikket dig ind på den første artikel i 'AN IVY Picks'-serien. Her vil vi i AN IVY-teamet et par gange om måneden guide til gode køb til garderoben, som du kan lave lige nu.

I den første artikel har vi jagtet 10 gode frakker, jakker og blazere, du kan shoppe med seriøse besparelser lige nu. Fællesnævneren for alle udvalgte styles er samtidig, at de kan distancen over tid og skabe værdi i din garderobe i mange år frem. Lad os komme i gang. 

Gingham Seersucker blazer fra MR P. 

 

 

Bliv klar til foråret og sommeren allerede nu med denne Gingham-ternede blazer i navy seersucker fra MR PORTERS eget brand, MR P. Vi drømmer om at bære den med et par råhvide bomuldsbukser, en hvid oxford skjorte, et grenadine slips i navy og penny loafers, når de første forårsdage for alvor melder deres ankomst.

Shop til ca. 937 kroner HER.

Oversize blazer fra Uniqlo +J

 

Efter en mangeårig pause blev sløret endelig løftet for Jil Sanders samarbejde med Uniqlo, +J, i efteråret. Med en kollektion opbygget omkring klassikere med et tidsvarende tvist, blev +J hurtigt et af vores favoritdrops i 2020. Og rent faktisk kan man shoppe mange af kollektionens pieces på udsalg lige nu. For eksempel denne navy uld blazer, som er designet i en loose silhuet, der gør det muligt at bruge den både som blazer, men også som en jakke/ekstra lag over et jakkesæt.

Shop til 899 DKK HER.

Fløjlsblazer fra Officine Générale

 

 

Det er ikke fordi, at fløjl har været væk fra vores radar de seneste år. Tværtimod. Men alligevel er det som om, at materialet har fået lidt af en revitalisering i hele AN IVY-teamets garderober i år – og især i skikkelse af jakkesættet.

Har du ikke allerede et fløjlsjakkesæt eller to hængende i garderoben, så bare rolig…. Du kan finde en masse gode bud derude lige nu. For eksempel dette bredriflede fra parisiske Officine Générale i en cool brun nuance. 

Shop blazer til 1080 DKK HER.

Nålestribet frakke fra Oscar Jacobson

 

 

Tænk fremad og investér allerede nu i din go to frakke til næste efterår og vinter. Vi drømmer om at tilføje dette powerdesign i grå nålestriber fra vores svenske venner fra Oscar Jacobson til garderoben. Det kræver en lille portion mod at trække i en så iøjnefaldende frakke. We know.... Men du vil ikke fortryde, når først du har stylet den med et grå suit og et gråt slips i uld. 

Shop til 2.400 DKK HER.

Ternet jakke fra Barena

 

Mangler du et alternativ til blazeren? Så kan du passende rette blikket mod italienske Barena, som har lavet en af sæsonens bedre twill jakker i tern. Vi gad godt sætte den sammen med en blå oxford skjorte, en dad cap og et par navy bukser på afslappede dage.

Shop til ca. 2040 DKK HER.

Blazer i tern fra Arket

 

Svenske Arket er altid et godt sted at kigge hen, hvis man er på udkig efter jakkesæt og blazere til overkommelige priser. Og i Arkets vinterkollektion finder du dette casual take på en blazer, som kommer i vintageinspirerede tweedtern og med et snit, som er inspireret af arbejdsjakker.

Shop til 875 DKK HER

Blazer i tern og uld fra Aspesi

 

 

Uanset om det handler om tekniske jakker, veste, frakker eller blazere, så er Aspesi blandt favoritmærkerne her på AN IVY-kontoret. Det italienske brand er ukronede mestre, når det kommer til luksuriøse kvaliteter og metervarer. Og ja, denne ternede uldblazer i den mest fantastisk farvekombination, der leder tanker mod vintage Ralph Lauren, er ingen undtagelse.

Shop til ca. 1.700 DKK HER

Dynejakke fra Uniqlo +J

 

Vi fortsætter med endnu et minimalistisk piece fra Uniqlos samarbejde med Jil Sander. Denne gang er vi hoppet i den mere tekniske og varme afdeling. For selvom vi foretrækker frakker som yderste lag, må vi også erkende, at man simpelthen ikke kan klare sig igennem vinteren uden en dynejakke i garderoben. Og det indeholder +J-kollektionen flere af. Blandt andet denne oversize-version, som vi gerne vil style over et navy jakkesæt, med et par grove støvler på fødderne og en orange donegal hue på hovedet. 

Shop til 1399 DKK HER.

Blazer fra Sunflower

 

Leder du efter moderne takes på garderobeklassikere, som fastholder aktualiteten sæson efter sæson, så er danske Sunflower dit nye go to brand. I Sunflowers kollektioner finder du det ene gode piece efter det andet, der har en helt særlig tidløshed over sig. Vores favoritpiece lige nu er denne blazer i sort/hvid houndstooth. 

Shop til 1900 DKK HER.

Frakke fra Thom Browne

 

 

Okay, vi slutter i drømmeverdenen. Men man har vel lov til at drømme, right? Denne uldfrakke i et splitdesign fra amerikanske Thom Browne er helt perfekt med dens forskellige nuancer af grå, og ikke mindst den unikke detaljegrad, der karakteriserer alle Mr. Brownes designs. Prisen er dog knap så perfekt

Shop til ca. 12.000 DKK HER.

Læs også: Editorial: CUAP x AN IVY Womenswear