AN IVY FEATURES I EUROMAN

Vi er stolte hver gang, at vi ser vores designs i Euroman. Dette er de seneste AN IVY Features i det danske modemagasin, Euroman

 

Foto: Franne Voigt, Styling, Ciara Broadberry

Vi er store fans af Euroman. I adskillige år har magasinet været epicentret for printet herremode i det danske medielandskab. Og det faktum alene gør os stole hver eneste gang, vi er repræsenteret i magasinets modeserier.

I de seneste udgaver af Euroman, har AN IVY været repræsenteret på de sejest mulige måder. Måder, som indkapsler slipsets alsidighed. 

Sidste måneds magasin bød på en editorial, som hedder: "Fra jakkesæt til træningsdragten – få styr på hele hverdagsgarderoben", som allerede er publiceret online. Billederne er taget af Franne Voigt og stylingen er lavet af Ciara Broadberry. 

Modeserien giver et cool old-school touch til både et af vores silke- og strikkede slips. Æstetikken er – i vores optik – meget 60'er'ish. 

 

 

 

I den nyeste udgave af Euroman, som du kan købe netop nu, er vi featured hele tre gange! Og her er viben både nutidig, sporty og klassisk.

Eddie Klint er modellen i den fulde editorial, som er skudt af Frederik Lentz Andersen og stylet af Ciara Broadberry.

I modeserien ser vi både en klassisk tilgang til jakkesættet, som er mikset med runde briller og strikkede slips. Men vi ser også, hvordan man nemt kan mikse et jakkesæt og slips med et par sneakers. 

Herudover ser du nogle af vores andre seje features, som vi har haft igennem tiden - måske det kan fungere som inspiration til næste gang, at du skal have slipset på.