AN IVY Curation: Første drop SS22

Første del af Curation SS22 er netop landet. Og vi har glædet os til at introducere en række moderne fortolkninger af preppy klassikere fra Gant og Oscar Jacobson i vores Curation-univers, hvor vi  håndplukker key pieces fra brands, som har sat et væsentligt aftryk på vores personlige stil de sidste mange år. 


A fdelingen AN IVY Curation blev første gang introduceret i de tidligere sommermåneder sidste år. Med et afsæt i vores store passion for klassisk preppy menswear fortolket på en tidsvarende måde, teamede vi op med tre af vores personlige favoritbrands og bød dem indenfor AN IVY-universet. Nu er 1. del af SS22-kollektionerne fra Gant og Oscar Jacobson så landet, og vi har igen håndplukket og kurateret vores absolutte favoritpieces fra kollektionerne. Se fem favoritter lige her.

Fra Gant finder man måske årets bedste bud på en college jakke i form af denne moderne fortolkning af mærkets ikoniske Letterman jakke fra 1949. Jakken indkapsler varsity viben til fulde med det karakteristiske fit og de vintageinspirerede logoer i filt. Et ideelt valg i sin smart-casual garderobe. Style den f.eks. med en hvid skjorte, et par navy jakkesætsbukser og et par sorte loafers. 

 

På overtøjsfronten er der også nyt fra Oscar Jacobson. Vores svenske venner har introduceret denne tidløse og flotte frakke, der kommer i en tynd bomuldskvalitet i et vasket look, der giver jakken en cool vintagevibe. Jakken fungerer perfekt til forårs- og sommerdagene som et ekstra stilfuldt lag  – eksempelvis ovenpå dit navy jakkesæt, eller sammensat med din hvide t-shirt. 

Læs også: Vi introducerer The IVY Casual Collection

Er du på udkig efter et statement piece til garderoben, så bør du rette blikket mod Gant. Iblandt mærkets mange moderne fortolkninger af preppy klassikere denne sæson, finder man denne grønne slipover i sæsonens måske mest populære farve; grøn! Vesten er på mange måder en symfoni af stærke farvekombinationer, unikke detaljer og stærke referencer til 50'erne og 60'ernes herregarderobe. 

Blandt sæsonens nyheder finder du også denne nedtonede version af strikvesten, der for alvor har bidt sig fast i den almene del af herregarderoben. For at give den et moderne og tidssvarende look har Gant leget med silhuetten og givet den subtile hængende skuldre. 

Vi slutter med endnu et statement piece fra Gant. Igen har de nyfortolket klassikerne fra den preppy garderobe med denne version af en klassisk kabelstrik. Den har et helt unikt håndsyet udtryk i form af de blå og rode snore, der går igen som en alloverdetalje på trøjen. 

 Læs også: Det har jeg på - og hvorfor #11-13

Relevante produkter