Alexanders 5 Favoritter Fra Efterårskollektionen

Den nye efterår- og vinterkollektion 'The Ivy Club' er den hidtil bredeste i AN IVY-regi. Her introducerer vi både nye slips, men også en række nye produktkategorier samt interessante collabs. Men hvilke items er egentlig AN IVY-teamets personlige favoritter? Co-founder Alexander Gram peger på de fem items, han bruger allermest lige nu.  Alexander Gram, Medstifter hos AN IVY.

S om du måske allerede har bemærket, så har de seneste måneder budt på en lang række af interessante produktlanceringer, der har tilført et nyt og spændende æstetisk lag til vores AN IVY-univers. Udover nye slips, slipsenåle og pocket squares, har vi blandt andet lanceret caps, halstørklæder, bælter, lædervarer, skjorter, huer, neckerchiefs, handsker og ikke mindst samarbejder med både Jesper Buch, Kristian Haagen og Close Up And Private.

Ja, listen over nye, interessante tilføjelser til produktporteføljen er lang, men hvilke items er egentlig AN IVY-teamets egne favoritter lige nu? Co-founder Alexander Gram er den første til at give sine bud på de fem items fra de nye kollektioner, som han bruger allermest lige nu. 

Club collar skjorten fra samarbejdet med Close Up And Private

"Det hér, det er den perfekte skjorte, hvis du spørger mig. Club collar-skjorten er en klassiker i herregarderoben, som man bare har set alt for lidt til de senere år. Og det er samtidig en style, man måske oftest forbinder med de mere formelle skjortetyper (tænk poplinversioner fra Mad Men eller Banker-stilen i London).

Men vores samarbejde med Sergei Sviatchenko og Erik Sviatchenko fra Close Up And Private var den perfekte anledning til at genintroducere club collar-skjorten – og så endda i en mere uformel oxford-kvalitet, som bygger på de britiske og amerikanske 60'er referencer, som dannede udgangspunktet for CUAP-kollektionen 'The Splash' (læs mere om den her). Og jeg er utrolig stolt af resultatet. Jeg bruger den både med slips og jakkesæt, men også åbentstående under workwear-jakken, hvis det skal være lidt mere casual. Ja, denne skjorte bliver min go to i lang, lang tid!"

SHOP HER

Den brune fløjlskasket med vores Prepster-broderi

"Vi har netop lanceret vores andet drop af dad caps, og her finder man en række klassiske og "sjove" designs, som nemt kan inkorporeres i efterårsgarderoben – uanset om din uniform består af chunky knitwear og chinos eller slips og jakkesæt. Jeg elsker især den brune fløjlscap kombineret med vores Prepster-broderi. For mig emmer fløjl af efterårsvibes, og denne alsidige style står afsindigt godt til alle mine tunge jakkesæt og frakker i både navy, grønne og brune nuancer." 

SHOP HER

Navy handsker i donegal uld 

"Jeg har altid sværget til sorte læderhandsker i de kolde måneder, men i år er jeg i den grad kommet på andre tanker. Allerede sidste år introducerede vi for første gang huer i donegal-uld, som er produceret på en traditionsrig fabrik i Skotland, og denne sæson har vi lavet handsker i selvsamme luksuriøse materiale. Og det er resulteret i fire styles, som ikke bare har et unikt look med den nistrede kvalitet, men som også holder hænderne varme på selv de koldeste dage.

Jeg har allerede snuppet alle fire farver med hjem, så jeg har et par, der matcher hver af mine vinterfrakker. Men skal jeg alligevel pege på en favorit, er det utvivlsomt den navy colorway, som du kan bruge med alt i garderoben." 

SHOP HER

Club-slipset fra vores CUAP-samarbejde

"Sergei Sviatchenkos kompromisløse tilgang til herremoden – og ikke mindst hans personlige stil som modern classicist – har været en kæmpe inspiration for både Nikolaj og mig i mere end et årti – lang tid inden vi startede AN IVY. Og med CUAP-samarbejdet har vi blandt andet designet dette smalle, unikke slips med CUAP-emblem og to smalle striber, som indkapsler og harmonerer til perfektion med den stil, der gør Sergei Sviatchenko til Danmarks, ja faktisk verdens bedst klædte mand." 

SHOP HER

Den orange hue i donegal uld

"Man behøver ikke holde sig fra de skarpe farver, bare fordi kalenderen melder efterår. Og især med accessories har man en god mulighed for at gå lidt mere modigt til værks, når det kommer til valg på farvepaletten. Denne efterårs- og vintersæson kommer jeg især til at skrue op for de lidt mere vovede farver, når det kommer til mit valg af huer. Vores hue i orange donegal-uld er især et friskt pust, og den er eksempelvis ideel at style med både grønne, brune og navy frakker." 

SHOP HER

Læs også: Founders Note: Gør Ting For Din Egen Skyld

Relevante produkter