Adventskalenderen til den velklædte mand

Vi har lavet en eksklusiv adventskalender. Den oplagte gave, du kan glæde den velklædte mand med hver søndag hele julen. Adventkalenderen består af fire slips samt en overraskelse, som vi nøje har udvalgt og som passer ind i enhver garderobe og til enhver lejlighed. Tro os: Denne adventskalender vil vække langt mere begejstring end den klassiske chokoladekalender. 

Julen nærmer sig med hastige skridt. Julelyset er så småt blevet tændt i de danske gader, Radio Soft har allerede dedikeret hele sendefladen til ikoniske julebangers som Whams 'Last Christmas' og Chris Reas 'Driving Home For Christmas', og du er nok begyndt at tænke på, hvordan du kan glæde din mand, kæreste, søn, barnebarn eller ven lidt ekstra i de hyggelige decemberdage forud for juleaften. 

Men hey, udfordringen er – i hvert fald for de flestes vedkommende – den samme jul efter jul. Hvilken adventskalender giver man til ham, der har alt, eller hvis man bare ikke orker at give den typiske (Læs: og lidt kedelige) chokoladekalender igen, igen, igen? 

Bare rolig. Vi har løsningen til dig. Vi har lavet en adventskalender til den velklædte mand, der ikke blot sørger for at gavemodtageren er velklædt hele julen igennem, men også langt ind i det nye år. Kalenderen er nemlig fyldt med stilfulde overraskelser – ikke de spiselige af slagsen, men derimod overraskelser, der vil pryde i enhver garderobe.


I vores adventskalender finder du ting som alle mænd vil få stor gavn af. Vi har nøje udvalgt fire slips samt en stilfuld overraskelse til kalenderen. Du finder blandt andet vores Navy Textured Stripes, som er designet i en elegant silke/uld-blanding og med de klassiske striber. Et design, der blev båret med overbevisning af stilikonerne i 50'erne og 60'erne, men som er mindst ligeså aktuelt i dag. 

Resten af indholdet lader vi forblive en overraskelse, men vi lover, at det er godt. Og så er der selvfølgelig vores – hvis vi selv skal sige det – flotte boks med AN IVY-signaturtegninger. Den kan efterfølgende bruges som opbevaring i garderoben til slips og andet godt.

Kort og godt kalder vi adventskalderen for 'den tænkende mands adventskalender". Og måske også den tænkende gavegivers valg? For 799 DKK, giver du nemlig produkter for mere end 1.500 DKK. Og så får du ikke mindst en endnu flottere og mere velklædt mand, kæreste, søn, barnebarn eller ven til gengæld. Det kalder vi for en god jul. 

Find vores adventskalender HER

Læs også: Lookbook Vinter 2019: Gå vinteren varm og velklædt i møde