Kasper Friis' 6 afslappede IVY looks til sommeren

Mød vores velklædte ven og IVY-supporter, Mr. Kasper Friis. I denne editorial giver han sit laidback take på, hvordan IVY-garderoben kan styles i mange forskellige retninger i de varme sommermåneder.

Foto: Alexander Gram

B are fordi ens garderobe er opbygget omkring klassikere som oxford skjorter, slips, højtaljede jakkesætsbukser og loafers, så behøver det ikke være ensbetydende med, at den personlige stil skal kategoriseres som formel. Tværtimod. Det er vores gode ven, Kasper Friis, et pragteksemplar på. Siden vi stødte på Mr. Friis for første gang, har vi været enormt inspirerede af den ubesværede laidback IVY-coolness, som præger hans personlige stil – og netop dét har vi foreviget i denne sommereditorial.

Vi bad nemlig Kasper Friis om at give sit take på, hvordan han vil style AN IVY garderoben denne sommer. Og det er resulteret i seks enormt stærke looks, som byder på både afslappede vibes, når han for eksempel sammensætter den hvide bowlingskjorte med et par seersucker bukser og en cap. Men også mere formelle preppy vibes i bedste Wimbledon stil, når de lyse dresspants og brune loafers er parret med den stribede round collar skjorte med kontrastfarvet krave samt et stribet slips. 

Skjorte: Striped White Round Collar Oxford Shirt
Slips: The Inevitable 
Sokker: Off White Ribbed Socks

Udforsk alle looks herunder – og glæd dig til næste uges The Ivy Post, hvor vi gennem et videoportræt får Kasper Friis til at sætte endnu flere ord på sin personlige stil. 

Læs også: AN IVY Talks #11 – Om sommerstil

Skjorte: The White Bowling Shirt
Cap: Dusted Blue Rowing Cap
Sokker: Off White Ribbed Socks

Skjorte: Short Sleeved Thin Striped Oxford Shirt
Cap: Navy Corduroy Bee Cap
Sokker: Off White Ribbed Socks

Skjorte: CUAP Striped Poplin Shirt
Bælte: Navy White Grosgrain Belt
Sokker: Off White Ribbed Socks

Cap: Green Tennis Player Dad Cap
Skjorte: White Oxford Shirt 
Slips: Udsolgt
Sokker: Off White Ribbed Socks


Cap: Udsolgt
Skjorte: Blue Bowling Shirt
Sokker: Off White Ribbed Socks

Læs også: Nick Wooster sporter AN IVY under Pitti Uomo