5 Slips og Skjorte Kombinationer Til Sommeren

Sommeren nærmer sig med hastige skridt. Endelig kan der skrues ekstra op for farverne i garderoben og der kommer en lang række dage, hvor uniformen nemt kan bestå af en oxford skjorte med oprullede ærmer og et slips. Vi guider til 5 slips og skjorte kombinationer, der får dig stilsikkert gennem sommersæsonen. 

 

M ed sommeren lige om hjørnet, er det endelig tid til at kigge mod lysere farver, når det kommer til herregarderoben. Vores favoritlook, når det kommer til årets varmeste sæson, er noget så afslappet og underspillet som en oxford skjorte med oprullede ærmer, et skarpt slips og en slipsenål, der kan sættes sammen med et par suits pants og sneakers eller loafers på fødderne.  Med udgangspunkt i den tanke, har vi lavet fem skarpe slips og skjorte-kombinationer, som får dig velklædt gennem sommersæsonen – og vi har tilmed stylet flere af dem med matchende pocket square, som du kan smide i brystlommen på blazeren

Toner af blå med et twist af lyserød

Strikslips Solid Navy

 

 

Skjorte: The White Oxford Shirt // Slips: Icy Blue Ending Tricolore // Pocket Square: The Checked Blue // Tie Bar: The Navy Bar

Kombinationen af blå toner er en all time favorite på AN IVY-kontoret – uanset sæsonen. I sommermånederne er det oplagt at ty til de lyseste toner af blå. Det har vi gjort med dette look, som mikser vores 'Icy Blue Ending Tricolore' med den udødelige hvide oxford skjorte, en navy slipsenål og en lyseblå pocket square med et twist af lyserød.

 

Striber og grønt 

 

 

Skjorte: Striped Oxford Shirt // Slips: Green Striped Preppy Silk // Pocket Square: Green Flower // Slipsenål: Silver Bar

Der er en særlig vibe over kombinationen af en stribet oxford skjorte og et stribet silkeslips med skarpe preppy referencer. Det indkapsler vi med denne combo, som er stylet med en grøn pocket square, der både vil være et ideelt valg i din navy, grå og beige-farvede sommerblazer. 

Klassisk og preppy

 

Skjorte: Blue Oxford Shirt // Slips: The Essential // Slipsenål: Army Green Bar 

Jep, vi er gået ganske klassisk og preppy til værks med denne kombination, som i virkeligheden ville være oplagt at være ekviperet i året rundt. Men med valget af en farvet slipsenål – som i dette tilfælde en armygrøn – får looket det strejf af sommer, som gør det ideelt til enhver lejlighed de kommende måneder. 

Den skarpe signatur

 

Skjorte: White Oxford Shirt // Slips: Navy Commander // Slipsenål: Golden Bar 

Selvfølgelig er der også blevet plads til et signaturlook. Vores kærlighed for den hvide oxford skjorte er massiv. Det samme er den for det strikkede slips med signaturstriberne i navy, rød og hvid. Bær looket med de førnævnte oprullede ærmer og gerne sammen med et par jeans og loafers – eller selvfølgelig med samtlige suits i din garderobe. 

Den vovede røde

 

Skjorte: Striped Oxford Shirt // Slips: The Crisp Knit // Pocket Square: The Navy Rose

Må dit slips gerne larme lidt mere end gennemsnittet, så er det oplagt at kigge mod 'The Crisp Knit', som er et af vores mest friske strikslips til sommerdagene. Sæt det sammen med navy toner og smid den blomstrede pocket square i brystlommen på habitjakken – og du er klar til at overtage verden. 

Læs også: AN IVY TALKS EPISODE 1

Relevante produkter