5 Julegaver Alle Mænd Bliver Glade For

Julen nærmer sig med hastige skridt. Og har du ikke allerede julegaverne på plads til din mand/kæreste/søn/ven etc., så står vi klar til at hjælpe. Vi giver nemlig vores bud på 5 essentielle julegaver som alle mænd – uanset alder og stil – vil blive glade for at finde under juletræet. 

Foto: Victor Jones

D et er igen blevet den tid på året, hvor du stiller dig selv det evigt tilbagevendende spørgsmål: Hvad skal jeg lægge under juletræet til min mand/søn/kæreste/ven etc.?.

Men selvom julen nærmer sig med hastige skridt, så fortvivl ej. Vi er klar med en hjælpende hånd, så du er sikker på at give netop den stilsikre, bløde gave, som manden du har kær vil blive ekstra glad for at pakke op, når kalenderen rammer den 24. december. 

Find de 5 essentials herunder, der uanset alder, stil og tendenser altid vil fungere.

DEN HVIDE OXFORD SKJORTE 

 

Leder du efter gaven at give, der skal indeholde det måske mest ikoniske, alsidige og stilsikre item herregarderoben? Så skal du lægge en hvid oxford skjorte under juletræet. Med den, er du sikker på, at han får en gave, der bliver et hit i garderoben med det samme. 

Vores fortolkning af den essentielle skjorte er designet med en lang krave, så den ser ekstra flot ud, når det bæres med et slips. Og så er den også udstyret med en box pleat, der giver ekstra bevægeliglighed og komfort. 

Køb skjorten til 549 DKK HER

DET NAVY SLIPS MED STRIBER 

 

I Euromans december-udgave skriver danmarks førende herremagasin: "Hvis du kun har et slips i skabet, kan du lige så godt lade det være en klassiker: 'The Ivy Silk' fra danske AN IVY". Og netop den beskrivelse indkapsler på fineste vis, hvorfor et navy slips med striber er den oplagte gave til enhver mand. Det er nemlig et eviggyldigt slips, som kan styles med det meste i garderoben. 

Find Ivy Silk til 349 DKK HER

NAVY DONEGAL BEANIE 

 

Regn, rusk, kulde og mørke præger det danske land fra oktober til april. Alene det faktum gør, at en stilsikker hue vil være en succesfuld gave at give til alle mænd – og kvinder for den sags skyld.  

Skal han samtidig have noget, der differentierer sig fra huen, der måske allerede er i hans garderobe, kan du passende kigge mod vores fortolkning af den navy hue.  

Vores huer er 'Made In Scotland', som i sig selv er et kvalitetsstempel. Ydermere er huerne lavet af en producent, der i generationer – faktisk mere end 150 år – har kreeret nogle af verdens mest luksuriøse huer.  Alle huer er samtidig håndsyet i det traditionelle Donegal-garn med de karakteristiske nistrede detaljer, hvilket gør hver hue unik i looket.  

Jeps, superlativer er der mange af, når det kommer til at beskrive vores donegal huer, som du kan finde HER til 349 DKK. 

SORT SELVBINDER BUTTERFLY

 

Med nytårsfesten lige rundt om hjørnet, kan du passende bringe lidt Bond-vibes til bordet og hjælpe ham på vej med outfittet med en selvbinder butterfly. Et item, der klæder enhver mand, når han bærer det stylet med en smoking.

Vi har selvfølgelig givet vores bud på den essentielle sorte selvbinder, som du i øvrigt kan finde flere steder i december-udgaven af Euroman.

Kan han ikke selv binde sin butterfly, har vi også sørget for at have forskellige styles i kollektionen, som er bundet på forhånd. 

Find selvbinderen til 349 DKK HER

SLIPSENÅLEN MED DE SMÅ DETALJER

 

Hvis han har et slips i garderoben, skal han naturligvis også have en slipsenål, der kan holde slipset stilfuldt på plads, mens han samtidig kan kanalisere sin indre Don Draper. 

Slipsenålen er en essential, der har sin berettigelse i enhver mands garderobe og som altid vil være dét item, der viser, at han har styr på detaljen. Prikken over i'et. 

Med 'Tricolore Corner Bar' kan du samtidig give ham en slipsenål, der kan lidt mere end den sædvanlige udgave i sølv-looket. Denne kommer nemlig med vores signaturfarver subtil i hjørnet. Tro os, han vil blive imponeret, når han pakker den ud. 

Shop slipsenålen til 199 DKK HER, eller få en slipsenål gratis med, når du køber to slips. 

Læs også: Pynt dig selv til jul, mand! 

Relevante produkter