6 Preppy Sommerlooks

Sommeren er officielt over os, og vi har stylet seks sommerlige looks, der alle tager afsæt i den ærkepreppy garderobe, så du kan lade dig inspirere uanset hvilken lejlighed, du skal dresse op til de kommende måneder. 

Foto: Jon Grossert

1. Til formelle lejligheder – men bestemt også til hverdagsgarderoben

SHOP LOOKET: Blazer // Bukser // Slips // Bælte // Sokker

Med Oscar Jacobsons sildebensmønstrede bomuldsjakkesæt har du dit go to suit til hele foråret og sommeren. Det balancerer til perfektion mellem det afslappede og det elegante. Det handler med andre ord om at style det i lige netop den retning, som du ønsker. Her har vi sat det sammen med et stribet silkeslips, den blå oxford skjorte og hvide sokker for at give looket en formel, men stadig sporty og preppy vibe. Det oplagte look at iklæde sig til sommerbrylluppet eller blot når du vil gøre lidt ekstra ud af dig selv på kontoret. 

2. Essensen af Preppy

SHOP LOOKET: Jakke // Skjorte // Cap // Bukser // Sokker // Sko

Skru op for de Ivy League-inspirerede koder med dette tidløse og enormt aktuelle look. Varsity jakken fra Gant i sæsonens ubestridt mest aktuelle farve, indkapsler essensen af den preppy stil. Naturligvis sat sammen med penny loafers og et par beige bukser. Et look, der går til nærmest enhver lejlighed de kommende måneder. 

3. Til de køligere sommeraftener

SHOP LOOKET: Jakke // Sweatshirt // Skjorte // Bælte // Bukser // Sko

Selvom sommeren nærmer sig med hastige skridt, så er den lette frakke stadig en essential i garderoben – i hvert fald når man er bosat i Danmark. Og denne sæson har Gant igen givet deres bud på den ikoniske car coat. Den lyse frakke fungerer eminent sammen med et par hvide bukser for at skabe et look bygget op omkring lyse toner. Under frakken har vi kombineret en ternet skjorte og vores sweatshirt med motiv skabt af Aron Chang for at give looket en cool lag-på-lag effekt. Skoene er de evigt stilfulde Tassel Loafers fra G.H. Bass. 

4. Sæsonens måske mest aktuelle combo

SHOP LOOKET: Blazer // Skjorte // Slips // Jeans // Loafers // Sokker

Hvis man skal pege på én ting, der for alvor har sneget sig ind i det mere formelle univers igen, så er det de vintage inspirerede jeans. De er her, der og allevegne og fremkalder med det samme associationer til de tidligere 10'ers Pitti Uomo. Her hos AN IVY er de lyse jeans fra Gant også blevet en style, som vi bruger igen og igen og igen. Især sammensat med den lyse blazer fra Oscar Jacobson, oxford skjorten og de klassiske penny loafers. 

5. Underspillet og stilfuldt

SHOP LOOKET: Vest // Skjorte // Slips // Jeans // Bælte // Loafers

Man kan også roligt snakke om, at strikvesten har gjort et bemærkelsesværdigt comeback til herregarderoben de seneste sæsoner. Og den tynde variant fra Oscar Jacobson er et oplagt lag over skjorten og slipset i hverdagsgarderoben lige nu. Det er stilfuldt, men samtidig også tilpas underspillet. 

6. Maritim College

SHOP LOOKET: Blazer // Tee // Cap // Bukser

Et andet item, som man ikke kan komme udenom, når man snakker om den preppy garderobe, er den navy club blazer i en en grov metervare. Her har vi sammensat Gants variant med et par hvide bukser fra Oscar Jacobson og vores grå tee for at skabe en hybrid mellem et maritimt og college-agtigt sommerlook. 

Læs også: SS22 Curation stylet af AN IVY