4 STYLINGER, DER VISER EN POCKET SQUARES ALSIDIGHED

Når det kommer til menswear, er det ofte de små detaljer, der gør den store forskel. Det er en pocket square det klareste eksempel på. Den lille klud kan nemlig gøre underværker for et look – og den kan styles både casual og formelt. Her er 4 looks, der viser lommenkludens alsidighed. 

 

V i siger det tit her på kontoret: Det er ofte de små detaljer, der gør den store forskel, når det kommer til menswear. Og skal man pege på ét item, der manifesterer netop den pointe, er det en pocket square. Den lille klud kan på et splitsekund løfte ethvert outfit. Den er prikken over i'et, den komplementerer altid blazeren enormt godt, og så signalerer den, at du har styr på detaljen. Samtidig er en pocket square faktisk et ganske alsidigt item. Nuvel, man behøver som udgangspunkt en blazer (eller en safari/workwear-jakke, hvis man er modig) for at bære den, men ellers har lommenkluden sin berettigelse uanset om man styler sine looks formelt, smart casual eller med athleisure-referencer. Følg med, når vi guider til fire stylinger, der viser pocket squarens alsidighed.

 

Med blazer, skjorte og slips 

 

 

Slips: The Navy Seersucker // Skjorte: Blue Oxford Shirt // Pocket Square: Light Blue Borders

All right, vi starter selvfølgelig med den oplagte og klassiske kombination. Kombinationen, som vi elsker selv at bære: Blazer, skjorte og slips. Det er en no brainer, at en pocket square altid bør være i brystlommen, når man iklæder sig netop denne kombination. 

Og her kan du gøre som Don Draper og vælge den simple og ensfarvede hvide klud, og folde den, så den kun subtilt stikker op over brystlommens kant. Men du kan også tage den mere farverige klud i brug og bruge den som statement. Ha' dog altid in mente, at din pocket square og dit slips ikke må være ens i mønstret, men blot skal matche. 

Du kan læse hele vores guide til pocket squares HER

Med åbentstående oxford skjorte

 

 

Skjorte: White Oxford Shirt // Pocket Square: Patchwork Pocket 

For mange mænd er jakkesæt og skjorte den faste uniform på jobbet. Og har man ikke slips om halsen hver dag, er det endnu vigtigere, at man gør sig ekstra umage med at vælge den rigtige pocket square til blazerens brystlomme. Ja, den er faktisk altafgørende, hvis man ønsker at give noget kant og farve til et ellers elegant, men også ofte neutralt look. 

Med suit og t-shirt

 

 

Pocket Squre: Bright Seersucker Pocket

Vi ser det hele tiden lige nu. De traditionelle koder omkring jakkesættet udfordres, og stylingen af den klassiske uniform trækkes i et utal af retninger. Vi ser mange jakkesæt, som "blot" sættes sammen med sneakers og en t-shirt. Og selvom man søger et afslappet look med denne combo, kan en pocket square stadig være prikken over i'et, der giver den fornødne detaljegrad til ens look. Her kan man eventuelt overveje at gøre sin klud lidt mere fyldigt i looket. 

Den utraditionelle med workwear jakke

 

 

Slips: Classic Navy Striped Silk // Skjorte: Striped Oxford Shirt // Pocket Square: Navy Polka Pocket 

Ingen tvivl om, at en pocket square som udgangspunkt gør sig bedst, hvis den styles sammen med en blazer. Men faktisk kan man også snildt udfordre den tanke og style sine pocket squares med en workwear-jakke, safari-jakke eller anden form for overshirt. Det ser skarpt ud!