FIRE AFSLAPPEDE OG UFORMELLE MÅDER AT BÆRE SLIPS PÅ

For os er slipset meget mere end en accessory, som kun er forbeholdt specielle lejligheder og begivenheder. Slipset kan nemlig nemt og stilfuldt inkorporeres i hverdagsgarderoben, og du behøver ikke nødvendigvis altid at trække i et jakkesæt for at bære det. Her er fire afslappede og uformelle måder at bære slips på.

Foto: Victor Jones 

Model: Søren Hald

 

 

Overshirten er et perfekt alternativ til habitjakken

V i har set den overalt i modebilledet de sidste par år; Overshirten. En slags hybrid mellem en klassisk skjorte og en jakke. Og hvis du sigter efter at bære slips på en afslappet og uformel måde, så kan en overshirt blive dit absolutte go to item, når du tager slips på dette forår og sommer.

 

 

En overshirt – som både ser cool ud med zipper (beige) og knapper (blå) – giver noget kant til dit look, men står samtidig som en afslappet og stilfuld kontrast til slipset og ikke mindst slipsets traditionelle konnotationer. 

 

 

Et af vores favoritstylingtips, når det kommer til netop overshirten, er, at bruge den som et alternativ til habitjakken. Sæt den sammen med slipset, jakkesætsbukserne og et par sneakers. Eller gør det endnu mere afslappet og mix overshirten og slipset med jeans i en løs silhuet. 

 

 

Cardigan–looket på den aktuelle måde

Lad os bare være ærlige. Der er mange, som har tendens til at sætte en klassisk cardigan i bås som et item, der kun hører sig til i morfars garderobe. Men hey, formår man at style den på en skarp måde, så har den helt sikkert sin berettigelse i garderoben – og det er uanset om man er 20 eller 60 år gammel.

 

 

Her har vi stylet cardiganen med vores 'The Shades of Red Striped', et par brede jeans og et par penny loafers – et look, som tilsammen forener noget aktualitet med skarpe referencer til især de klassiske Ivy League-looks, som vi altid lader os inspirere meget af.  

 

 

Mix tingene op med en sporty jakke 

En athleisure-præget jakke og et slips virker umiddelbart som et umage par. Men heldigvis behøver man ikke længere trække en skarp grænse mellem det formelle og uformelle i herregarderoben. Tværtimod. Der er faktisk dømt fri leg, hvis man kigger på modebilledet anno 2019. 

Det betyder, at man kan mikse og matche elementer med vidt forskellige udtryk, som vi har gjort det her, når vi har stylet Søren Hald i en afslappet jakke og et silkeslips i form af 'The Grey Silk Tricolore'. 

 

 

Oprullede ærmer og oxford skjorte 

Ja, vi slutter med den sikre. Nemlig oxford skjorten med oprullede ærmer og slipset. Det virker som en ganske basic kombo, og det er det sådan set også. Men det er et look, som virker, og det har det gjort i generationer. 

I vores optik er der faktisk intet, som kan måle sig netop denne kombination, hvis man ubesværet og afslappet vil iklæde sig et outfit, hvor slipset indgår. Så lad blazeren hænge i garderoben i ny og næ, rul ærmerne op og afslut med at binde den perfekte four-in-hand knot.