4 INSTAGRAM-PROFILER, DU SKAL FØLGE, HVIS DU ELSKER SLIPS

Instagram er et fantastisk medie, som hver eneste dag beriger os med masser af inspiration, når det kommer til stil, styling og hvordan man kan bære et slips på vidt forskellige måder. Særligt fire profiler med forskellige stilistiske tilgange til slipset er top of mind hos os netop nu. Mød dem her.

 

 

@datinventory

D aniel er så gennemført konsekvent i sin stil og billedeæstetik, at man ikke kan andet end at lade sig inspirere, når man klikker ind på hans profil. Hovedparten af hans billeder er faktisk taget fra præcis samme vinkel i hans stue, og det er det, som i vores optik gør profilen så interessant. For Daniel formår på strømlinet vis at rette vores fokus på hans stil, som altid er præget af skarpe jakkesæt, slips og skarpe lag-på-lag detaljer.

 

Du kan følge @datinventory HER.  

@tomoyoshi_takada

Tomoyoshi Takada er en af de bedst klædte mænd i verden, hvis du spørger os. Han jonglerer på fornemmeste vis med klassiske og preppy elementer fra herregarderoben som jakkesæt, loafers, regiment slips og brede bukser, og samtidig formår han ALTID at få det til at se ubesværet, afslappet og ikke mindst aktuelt ud. 

Du kan følge @tomoyoshi_takada HER

@conradssonphilip

Vi skal også et smut til Sverige, Stockholm, hvor vi finder modeskribenten, stylisten og modellen Philip Conradsson. Igen har vi at gøre med en stilprofil, som på en aktuel måde formår at inkorporere slipset i sin garderobe, som består af adskillige skarpe jakkesæt, hvor der altid er styr på detaljen, når han eksempelvis leger med størrelsen på reverset og bredden på sine bukser. 

Du kan følge @conradssonphilip HER

@ethanmwong

Er du til et look, som har en solid omgang vintage-vibes over sig, så skal du følge skribenten Ethan M. Wong. Om nogen formår han at se ultraskarp ud i looks, som nikker anerkendende til 60'ernes velklædte mænd, og som ofte inkluderer strikveste, bukser med læg, loafers og slips.

Samtidig deler han med jævne mellemrum billeder af velklædte mænd fra 50'erne og 60'erne og dykker ned i nørdede skriverier og detaljer, som når han eksempelvis laver et dedikeret opslag om spearpointkraver. 

Du kan følge @ethanmwong HER