3 ITEMS DU BØR BÆRE DENNE SOMMER

Sommeren er i den grad landet her i Danmark. Derfor begynder spørgsmålet at ramme: 'hvad skal jeg egentlig bære?' Vi har tre bud på items enhver mand bør have i sommergarderoben. 

 

S ommeren er i den grad kommet til Danmark. Varmen trykker (en sandt Nik & Jay reference - der dog ikke gør det mindre sandt), og det kan være svært at holde sin cool. Så vi tænkte at lave en lynhurtig guide omkring den stilsikre sommerstil, som virker hver gang. Du ved, de ting i garderoben, som redder dig hver gang. Det er netop det, som disse kan. Så følg med - her kommer de tre items, du altid kan iføre dig under sommeren, og som gør det en anelse mere enkelt at gå skarpt klædt denne sommer.

Lyse bukser

 

Der var engang, hvor alle pop-drengene og pop-pigerne rendte rundt i hvide jeans. Men lad endelig ikke dette skræmme dig. Lyse bukser har igennem et par somre efterhånden været et af de hotteste items på diverse modeikoner. Og med god grund. De emmer af sommer og den lyse farve gør, at du kan mixe og matche alt med dem. Vi elsker særligt vores sammensat de blå skjorter (og dem kan du sågar finde lige hér). 

Seersucker 

 

Hvis du endnu ikke har et item i garderoben, som er lavet i det evigt cool fabric seersucker, så synes vi, at du skal skynde dig. Indrømmet, det er måske vores absolut største favorit gennem sommeren, og vi ejer både blazere, slips og skjorter i dette materiale. Ved du ikke, hvor du skal finde dit kommende seersucker-item? Du kan finde dit nye favoritslips i seersucker lige hér eller hér

Lyse og farverige slips 

 

Hvis du er ligesom de fleste, så foretrækker du dit tøj i enten gråt, sort eller blåt. Og det er der absolut ingenting galt med. Men når det er sommer, så syens vi også, at dit tøj gerne må reflektere dette. Og den nemmeste måde hér, hvis du spørger os, er ved at bære et slips, der lige får folk til at kigge en ekstra gang. Altså på den gode måde. Og netop dette er præcis, hvad vi tænkte på, da vi designede vores nyeste kollektion, der blev lanceret for lidt siden. Fyldt med skønne og friske farver, ligesom de er fyldt med skarpe artworks. Så hvad venter du på? Find dit lige hér