11 Julegaveidéer, Der Med Sikkerhed Ikke Skal Byttes

Har du ingen ønsker til jul? Eller skal du måske købe en gave til manden, der bare ingen ønsker har? Bare rolig. Vi har samlet 11 oplagte gaveidéer, der med garanti vil gå rent hjem hos enhver mand (og kvinde). Lad dig inspirere her. 

Ord: Julius Bik

 

 

J ulen og de dertilhørende julegaveindkøb og -ønsker nærmer sig med hastige skridt. Og lur os, om der ikke er én på din gaveliste, der ”ikke ønsker sig noget” – eller måske er det dig selv, som har det sådan. Uanset om du står i den ene eller anden situation, er vi klar med en hjælpende hånd

Vi samlet 11 oplagte gavemuligheder, som vi er sikre på vil gå rent hjem hos de fleste mænd. Gaver, hvor du ikke skal tænke på størrelser og som med sikkerhed ikke skal byttes. 

Find dem her.  

 Stoff Nagel Lysestage(r)

 

 

De kolde og mørke måneder er over os, og det giver selvfølgelig anledning til at tænde op for lysene i både hjemmet og på kontoret. Derfor foreslår vi, at du giver – eller ønsker dig – én eller flere originale vintage Stoff Nagel lysestager, der nemt kan sættes sammen og som er små kunstværker i sig selv. En stilsikker og tidløs gave. 

Find dem HER til 350 DKK  

Halstørklæde Fra AN IVY

 

 

Et godt halstørklæde er essentielt i vintersæsonen, hvor vi må ruste os mod kulden med varmt og behageligt tøj. Vi har i vores Winter 19/20 kollektion lavet fire stilsikre halstørklæder i 100% uld,  der kan mikses og matches med alle frakker i garderoben og som selvsagt vil klæde enhver mand (eller kvinde), der måtte få det i julegave.

Find de 4 varianter HER til 449 DKK

Vinglas Fra Spiegelau

 

Julefrokosterne er allerede i gang, og inden vi får set os om, er det den store nytårsfest, der skal løbe af stablen. Til festlige lejligheder med god mad og god vin, er det i vores optik essentielt, at man har flotte vinglas at servere vinen i.

Vinglas fra Spiegelau er en god gave at give eller få, uanset om man er vinconnoiseur eller lige er flyttet hjemmefra og har behov for et stilsikkert starter kit. 

Find en pakke med 4 rødvinsglas HER til ca. 320 DKK
Og en pakke med 4 hvidvinsglas HER til ca. 320 DKK 

 Kværne Fra Peugeot

 

 

Når vi nu er ved borddækningen, så kan man også tænke i at opgradere sine salt- og peberkværne. Et par kværne fra Peugeot ser godt ud på ethvert bord og i ethvert køkken, og så er friskkværnet salt og peber bare lige det bedre.

Find peberkværnen i 22 cm HER til ca. 630 DKK

Og saltkværnen i 22 cm HER til ca. 630 DKK

Donegal Hue fra AN IVY

 

 

Præcis som det er tilfældet med halstørklædet, er en god hue også essentiel i garderoben hele efterårs- og vintersæsonen. Så ønsk dig eller giv en hue fra vores nye kollektion. De er designet i den nistrede donegal uld og med en sømløs kant, så de passer alle. Og så er de samtidig lavet på en af verdens mest traditionsrige fabrikker i Scotland, som naturligvis er Woolmark certificeret. 

Find dem HER i 7 forskellige farver til 349 DKK stk. 

Vandglas Fra Spiegelau

 

 

Vi fortsætter i de praktiske, men stilfulde kategorier, som vil pynte på ethvert middagsbord – både når du får gæster og i hverdagen. Det er nemlig altid skønt at omgive sig med pæne ting, og vi er vilde med disse glas fra Spiegelau. 

Find en pakke med 6 glas HER til 480 DKK og slipset HER til 349 DKK

Global Kniven Til Det Meste

 

Man skal aldrig gå ned på udstyr – især ikke i køkkenet. Så elsker du at lave mad, eller skal du give en gave til en der gør, så er Globals lille kniv, som er designet af Komin Yamada, et godt bud, som med sikkerhed vil blive brugt en del hver eneste dag.  

Find en HER til ca. 350 DKK

Uldslips Fra AN IVY

Når årstiden inviterer til at trække i uldslips, griber vi naturligvis chancen. For når slipset får den uldne overflade, får det et uformelt look, som vi er helt vilde med.  Samtidig tør vi godt garantere, at et slips i uld passer ind i alle mænds garderober, så der er ingen fare for, at det skal byttes efter jul. 

Find Grey Patterned Wool Tie HER til 349 DKK.

Kande Designet af Arne Jacobsen

 

Når glassene er nydelige, er det naturligvis også vigtigt at have noget pænt at skænke fra. Vi er vilde med denne minimalistiske kande, som er designet af Arne Jacobsen. 

Find den HER til 1.099 DKK 

 

Slipset til enhver Lejlighed

 

Mens et uldslips er sæsonbetonet, er et marineblåt slips med gule striber et item, som kan bruges igen og igen hele året rundt. 'The Ivy Silk' har gennem flere år været vores absolutte bestseller, og vi forstår godt hvorfor. Det er elegant og tidløst. Og det ser enormt godt ud til både afslappede looks med jeans og overshirt, eller når man klæder sig i de mere formelle jakkesæt. 

Find The Ivy Silk HER til 349 DKK

Bekæmp Kulden

 

Vi slutter med endnu et item, der vil pynte i hjemmet. Denne gang er vi gået fra spisebordet og køkkenet til den mere afslappede del af hjemmet, nemlig stuen. Her vil et gråt uldtæppe pynte uden at være for iøjnefaldende. 

Find det HER til 749 DKK

Læs også: Adventskalenderen til den velklædte mand