10 STILSIKRE ITEMS TIL KONTORET

Sommerferien er forbi for de fleste, og det er tid til at vende tilbage til kontoret – velklædt, naturligvis. Derfor har vi samlet 10 stærke items, der vil få dig stilksikkert tilbage til arbejdet og dagligdagen. For husk; når man er skarpt klædt på, så performer man også bedre.  

 

Gurkha bukser fra Amfeast

Hvis du har set episode 2 af AN IVY Talks, så kender du nok allerede til det koreanske mærke Amfeast International, som Kristian Brandt har tippet os om. I vores optik laver mærket nogle af de flotteste bukser lige nu – både detalje- og silhuetmæssigt. Bid eksempelvis mærke i den høje talje og det løsere snit. 

Køb HER til ca. 1.000 kroner 

 

Seersucker suit fra COS

Seersucker er uden sammenligning vores favoritmateriale, når temperaturen stadig indbyder til det lette og mere luftige jakkesæt. Og COS har lavet et af sæsonens klart skarpeste bud med en blød silhuet, helt uden skulderpuder, et boxy fit og en fire knaps-lukning, som naturligvis er prikken og i'et, der gør sættet tidssvarende og tidløst. 

Shop jakke HER til 1.400 kroner og bukser HER til 750 kroner. 

 

Mørkebrunt slips fra AN IVY

Efteråret venter lige om hjørnet, hvorfor du passende kan kigge mod de mørkere nuancer, når du skal investere i dit næste slips. Og her er 'Dark Brown Textured' et oplagt valg, der både er enormt alsidigt rent stylingmæssigt, mens som også kommer med små nistrede detaljer, der gør slipset til meget mere end "bare" et ensfarvet slips. 

Køb HER til 349 kroner. 

 

Kuglepen fra Montblanc

En investering for livet. Sådan kan man velsagtens karakterisere en kuglepen fra ikoniske Montblac, som selv i en digital tidsalder stadig er et udødeligt stykke værktøj på såvel kontoret som i privaten. 

Find den HER til ca. 2.200 kroner. 

 

Notesbog fra Sarah Andelman x Ikea 'Darcel Disappoints' 

Nuvel, det oplagte valg som notesbogen til at akkompagnere den førnævnte kuglepen ville være en Smythson. Men vi har valgt at gå i den diametral modsatte retning. Ikea har nemlig lavet et samarbejde med grundlæggeren af den ikoniske parisiske butik Colette, som desværre drejede nøglen om for et par år siden. 

Samarbejdet byder på en lang række items til hjemmet eller kontoret, herunder en notesbog med kollektionens barnlige æstetik, som vi simpelthen ikke kan få nok af. 

Notesbogen findes HER til den nette sum af 29 kroner. 

 

Loafers fra Grenson

At vende tilbage til kontoret er – i hvert fald i vores optik – en god anledning til at investere i et par nye sko, som kan følge dig i mange år frem.  Og er man på udkig efter loafers eller alskens andre modeller indenfor lædersko-genren, så er Grenson dit go to-brand. Hér får du en klassiker, der både går flot til jeans og suits. 

Klik dem hjem HER til ca. 2.000 kroner. 

 

 

Oxford skjorte fra AN IVY 

Den lyseblå Oxford skjorte er og bliver en sand preppy garderobeklassiker og en style, som der gerne må hænge mere end én af i garderoben. Så vend tilbage til kontoret med et par friske skjorteerhvervelser – dem vil du i hvert fald aldrig gå ned på.

Skjorterne kan klikkes hjem HER til 549 kroner, 3 for 1399 kroner. 

 

 

Cashmere sweater fra Asket

Til efterårsdagene, hvor du ikke iklæder dig en blazer, er cashmere-sweateren det oplagte valg. Svenske Asket laver nogle helt fantastiske bud i forskellige farvenuancer, som sagtens kan styles over en oxford skjorte og et slips. 

Besøg Asket HER, hvor den koster 1.500 kroner. 

 

Brooks Brothers Club Blazer

Ikonisk blazer fra et ikonisk brand. Amerikanske Brooks Brother er synonym med preppy-looket og intet er mere preppy end en navy blazer med guldknapper, som du både kan style med matchende bukser eller med de lyse chinos og slipset, naturligvis. 

Køb blazeren HER for 3.299 kroner

 

 

Pocket Square fra AN IVY

Når du klæder dig på, er et af de items, som du kan skeje allermest ud med en pocket square. Her er alt tilladt, når det kommer til mønstre og farver. Vores patchwork pocket square indkapsler på fineste vis den pointe. 

Gå all in HER for 149 kroner. 

Læs også: AN IVY TALKS EPISODE 2