10 Essentielle Køb Til Efteråret

Sommeren er forbi, og regn og kulde sniger sig ind på os. Vi har derfor udvalgt 10 ting, der er essentielle for at komme igennem efteråret med stil.

Ord: Julius Bik 

Oilskinsjakke fra Barbour

Det er vigtigt at være rustet mod al slags vejr de kommende måneder. Og en oilskinsjakke fra Barbour er klassisk og tidløs, mens det samtidig er en jakke, der er langtidsholdbar, funktionel og kan beskytte dig mod al slags vejr. Køb eventuelt en dunvest med til den, som kan sættes fast i jakken og tages ud igen efter behov – eller style den med en vest, du allerede har hængende i garderoben. Med en jakke fra Barbour går du aldrig galt i byen. 

Find den lige HER til ca. 1.900 kroner 

Dark Brown Textured slips fra AN IVY

Når det er koldt og mørkt udenfor, er det en klassiker, at man skruer ned for farverne i garderoben. Men det betyder ikke, at man behøver at gå på kompromis med sin velklædthed. Med vores 'Dark Brown Textured'-slips kommer du stilsikkert gennem efteråret. Det er et klassisk og underspillet slips, som med fine nistrede detaljer cementerer, at du har styr på detaljen. 

Find vores Dark Brown Textured slips lige HER til 349 kroner og se vores modeserie med brødrene Marfil HER.

Strik fra C.P. Company

En trøje i lammeuld fra det italienske brand C.P. Company skal nok holde dig varm gennem efteråret. Og med den fine zip-detalje, har du mulighed for at style trøjen med en skjorte og et slips under, der kun subtil stikker frem og giver et underspillet slipse-look.

Find den lige HER til ca. 2.200 kroner.

Hvid Oxford skjorte fra AN IVY

Den hvide oxford skjorte er en sikker vinder året rundt. Den er lige så sæsonløs som den er tidløs – både med og uden slips. Oxford skjorten i hvid samt andre farve kan findes HER til 549 kroner, 3 for 1399 kroner.

Chelsea støvler fra Morjas

Vi har så småt pakket vores loafers væk og skiftet dem ud med brogues, og snart er det også tid til at finde støvlerne frem. Vi er vilde med disse brune Chelsea boots fra Morjas, der bliver håndlavet i Spanien. De findes i flere farver og vil være en sikker vinder i garderoben i en årrække, hvis man ellers passer på dem.

Find dem lige HER til ca. 2.200 kroner

Burgundy Textured slips fra AN IVY 

Vi kan godt lide at inkorporere farver – også selvom det er gråt udenfor. 'The Burgundy Textured' giver noget farve til dit efterårs-look, men er samtidig tilpas underspillet og preppy. Shop HER.

Overshirt fra Arket

Vi styler gerne os selv i lag-på-lag i efteråret, og her er en overshirt et sikkert go to-item, som naturligvis også kan bruges igen til foråret og til en kold sommerdag eller sommeraften.

Find den på Arkets hjemmeside lige HER til 650 kroner. 

Termokop fra Stelton

Der er intet værre end kold kaffe, derfor allierer vi os ofte med en termokop, der holder vores kaffe varm, når vi er ude i felten. Denne termokop fra Stelton er minimalistisk og clean, og den kan også sagtens få en plads på skrivebordet.

Find den HER til 199,95 kroner.  

Handsker fra Oscar Jacobson

Når de kolde morgener indtræffer, er der intet, der fungerer bedre end et par læderhandsker. Disse er foret med cashmere, hvilket gør dem ekstra varme og behagelige.

Find de lækre handsker fra Oscar Jacobson lige HER til 799 kroner 

Sokker fra Asket

Der er intet bedre end et par sokker i uld til at holde dine fødder varme, når det bliver koldt – og de rippede sokker er flotte i kombination med både brogues, loafers og sneakers.

De kan findes i flere farver på Askets hjemmeside lige HER til 300 kroner for en pakke med 3 par. 

Læs også: STILTIP: SÅDAN MIXER OG MATCHER DU FORSKELLIGE JAKKESÆT